ROYAUME D’ECLAT

Grid View:

Cercei The Way of Sway

209 LEI

Cercei minunati, de mare efect, freamat de argint si culoare la urechea ta, vibrando tentant, intruchipare a feminitatii urbane in expansiune...

Cercei Shifting Ambers

330 LEI

Cercei gloriosi, foarte moderni, foarte chic& trendy, cu forma alungita foarte bine definita, cercei pentru podium, catwalk, evenimente. Fa-te remarcata si fii in lumina reflectoarelor!..

Inel Heavy Intoxication

300 LEI

Ia-ti o clipa de ragaz si simte chemarea irezistibila a acestei bijuterii cu dragan la purtator! Interiorizeaza magia, imbiba-te si impregneaza-te de betia frumusetii ei, insuseste-ti aura-i intensa, ..

Inel Guilded Love

450 LEI

Bijuterie provocatoare, fascinanta, argint sterling premium care contureaza si evidentiaza textura densa, cremoasa, mesmerizanta a ametistului natural pentru o senzatie singulara si fluturi in stomac!..

Inel Perfume Fleuristique

285 LEI

Parfum special de magie si placere, rafinament si eleganta pura intr-o piesa unicat care te va seduce iremediabil!..

Inel Recit Etoile

385 LEI

Poveste instelata, creatie insolita, incitanta, absolut provocatoare.Bijuterie statement cu un feel authentic retro chic, incredibil de skin-friendly si light Preţ-a-porter! Enjoy! ..

Inel Love of Old

355 LEI

Bijuterie sui-generis formidabila, insolita, stabileste o relatie  de afectiune speciala cu tine prin chimia extraordinara pe care o degaja! Iubire veche cu forma, viziunea, constructia edgy circ..

Inel FLEUR COUTURE

445 LEI 450 LEI

Bijuterie superbissima lucrata exclusiv manual cu design uluitor si textura filigranata, minunat manufacturata pentru a-ti bulversa simturile! Te captureaza si mesmerizeaza in secunde!..

Cercei L’Esprit du Plaisir

270 LEI

Spiritul, samburele, esenta, caracterul placerii condensate intr-o bijuterie haute-couture cu aer retro! Placerea nu tine numai de simturi, ci si de centrul gandirii, de emotia estetica complexa gener..

Inel Beaucoup de Reve

209 LEI

Decripteaza modelul infinitului si al circularitatii in filigran somptuos si subtil intr-o exercitiu si-o provocare unice!..

Inel Flora Ingenua

249 LEI

Rasfata-te cu stralucirea unei bijuterii inspirationale generatoare de placere si admiratie!..

Inel Strange Innuendo

135 LEI

Bijuterie gratioasa, expresiva si feminina reinterpretata in pragul dintre floare si stea de mare; un mijloc la indemana de a-ti transforma tinuta in ceva chic cu parfum inconfundabil...

Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)