Bratari de argint

Fiecare bijuterie din colecția noastră este unicat, lucrată manual, din pietre alese și șlefuite cu grijă. Alege una din brățările de lux unicate create din materiale prețioase.

Grid View:

Bratara aur si argint

3.466 LEI

Bratara de argint si aur cu o lucratura desavarsita ce reconstituie dantelariile si motivele florale aflate pe tesaturile pretioase. Poarta amprenta originalitatii si creativitatii artistului. Bratar..

Bratara argint cu agat

1.900 LEI 2.160 LEI

Bratara argint, cu motive florale, proiectata in jurul unei frumoase pietre de agat. Bratara argint cu piatra agat, bijuterie argint realizata manual, produs romanesc, bratara din argint, produs unic..

Bratara argint

1.999 LEI 2.541 LEI

Creatie manuala cu o executie impecabila cu un efect vizual magnific, unde fiecare detaliu e urmarit pana la perfectiune.  Bratara argint 925, bratara argint handmade, bijuterie argint realizata man..

Bratara argint

2.005 LEI 3.375 LEI

Aceasta bratara de argint, este o creatie exceptionala si poate fi purtata de o femeie senzuala cu un caracter puternic, cu gust romantic, receptiva la frumusete in toate aspectele ei. Bratara argint..

Bratara argint

2.025 LEI 2.686 LEI

Bratara rafinata, texturata, de o forta vizuala unica ce atrage instantaneu privirile. Accentele clasice si medievale se armonizeaza in finetea detaliului si rigoarea executiei. Bratara argint, brata..

Bratara argint

1.890 LEI 2.178 LEI

Aceasta piesa somtuoasa exprima deopotriva fermitate si eleganta, forta si noblete. Are accente medievale si romantice regasite atat in motive, cat si in tehnica si simbolica. Bratara argint, bratara..

Bratara argint

1.900 LEI 2.215 LEI

Aceasta piesa magnifica etaleaza un design complex si expresiv prin care artistul a urmarit cu infinita delicatete geometria motivelor florale. Bratara argint, bratara argint handmade, bijuterie argi..

Bratara argint

1.500 LEI 1.823 LEI

Artizanii nostri au creat o bijuterie eleganta de o suplete stilizata a detaliului; este o bratara ce se adreseaza unei femei puternice si sofisticata, sensibila si senzuala, cu un gust exersat pentru..

Bratara argint

2.590 LEI 3.645 LEI

Aceasta bratara urmeaza un model elaborat ce se poate regasi in vechile blazoane nobiliare, in frizele palatelor italiene precum si in vesmintele greco-bizantine. Bratara argint, bratara argint handm..

Bratara argint

2.800 LEI 3.825 LEI

O creație maiestuoasă cu infățișare regală ce pune în valoare un design fabulos. Această piesă regândește motive de veche orfevrărie bizantină și orientală, lucrată 100% manual. Brățară argint, brăța..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)