Gentle Autumn Collection

Arta reprezintă revărsarea unei inimi pline de viață.

Toate bijuteriile inspirate de toamnă debordează de creativitate, atingând parcă, perfecțiunea. Bijuteriile pe care le alegeți ar trebui sa fie unice, frumoase, ar trebui sa îți reflecte personalitatea. Aceste bijuterii trebuie purtate cu încredere și libertate, ar trebui să aibă o însemnătate deosebită pentru dumneavoastră. Bijuteriile de toamnă sunt perfecte pentru fiecare sezon al vieții.

Frumoase, originale, create din cele mai bune materiale, cel mai fin argint 925 și cele mai speciale pietre, toate bijuteriile handmade sunt cu adevărat deosebite. Bijuteriile noastre cu model unic ajută la finisarea stilul personal într-un mod notabil. Cu ajutorul lor vă puteți face remarcată.

Colecția noastră de bijuterii lucrată manual este menită să vă ofere acea doză de creativitate și libertate personală care dă sens ținutei pe care alegeți să o purtați.


Grid View:

Pandant MARE Ag925 masiv cu LABRADORIT natural prețios Myriad Scintillation

749 LEI

Pandant MARE statement,  profund adictiv,  profund meritoriu,  care literalmente iluminează și iradiază nuanțe infinite de strălucire și prețiozitate. ..

Pandant MARE Ag925 masiv cu carneol natural roșu Redd's

400 LEI

Bijuterie handmade intens expresivă,  extravagantă și masivă, ce-ți reinventează în permanență look-ul și ținutele, asigurându-ți totodată excelentul de vizibilitate. ..

Pandant MARE Ag925 masiv labradorit natural Magic Love

500 LEI

O poveste de dragoste condimentată cu prisosință cu magie, strălucire și prețiozitate.  Un tablou unic creat MANUAL cu infinită minuțiozitate,  o țesătură de argint nobil,  reprezenta..

Pandantiv Wise Trim

10 LEI

Pandantiv Wise Trim, Ag925 cu turcoaz, handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv Winsome Flirt

71 LEI

Pandantiv Winsome Flirt, Ag 925 cu 2 ametiste glossy, handmade&handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv Vital Emphasis

96 LEI

Pandantiv Vital Emphasis, Ag 925 cu 2 ochi-de-tigru si lant Ag 925, handmade & handcrafted by Ibralhoff. Piesa senzuala, senzitiva, versatila, in nuante caleidoscopice, genereaza un inconfundabil fee..

Pandantiv Twisty Delight

91 LEI

Pandantiv Twisty Delight, Ag925 cu 3 ochi-de-tigru si lant Ag925, handmade & handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL! Piesa playful, eleganta, glowy-vivanta, se acomodeaza impecabil oricarui regim ..

Pandantiv Tender Flare

96 LEI

Pandantiv Tender Flare, Ag 925 cu crystal agat si 2 gold stones si lant Ag 925, handmade & handcrafted.PRET PROMOTIONAL! Piesa vibranta, adorabila, cu accente glamour; o piesa care te inspira, iti de..

Pandantiv Sweet Trim

11 LEI

Pandantiv Sweet Trim Ag925 cu jad pink, handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv Study-in-Beamy Lapis

90 LEI

Pandantiv Study-in-Beamy Lapis, Ag 925 cu 2 bile lapis si lant Ag 925-60cm, hancrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv String of Beams

76 LEI

Pandantiv String of Beams, Ag 925 cu 4 piatra-soarelui si bile argint 925 striate, si lant Ag925 (40 cm), handmade & handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv Stream of Glowiness

81 LEI

Pandantiv Stream of Glowiness, Ag925 cu 4 piatra-soarelui si bilute Ag925 si lant Ag 925-40cm.PRET PROMOTIONAL!..

Afişare 1 - 12 din 105 (9 pagini)