Classica Autumnalia

Toamna este una din perioadele cele mai provocatoare în ceea ce privește asortarea ținutelor. O mulțime de culori și stiluri, o pleiadă de emoții reflectate printre frunzele și florile ce-și pierd controlul în vânt și o singură dorință a fiecărei femei: unicitatea. Bijuteriile sunt podoabe extrem de pretențioase uneori. Acestea se pot asorta cu diverse culori și diverse stiluri ale vestimentației. Dacă le asortăm corect, putem crea din ținuta noastră o adevărată oglindă a feminității și a eleganței.

Vă oferim o colecție care redă îndeaproape esența personalității dumneavoastră. Colecția reunește bijuterii unicat, realizate manual conferind astfel o importanță deosebită detaliilor. Faptul că fiecare piesă este lucrată manual înseamnă că fiecare piesă este lucrată, de fapt, cu sufletul.

Bijuteriile sunt confecționate din argint 925, ceea ce reprezintă o bună achiziție, întrucât veți deține o bijuterie cu mare puritate de argint și cu rezistență sporită în timp.


Grid View:

Inel masiv Streaks of Des(s)ert

395 LEI 403 LEI

Inel masiv Streaks of Des(s)ert, Ag 925 cu agat marmorat, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff - PRET PROMOTIONAL. Bijuterie statement cu alura de blazon...

Inel masiv Matiere sensuelle

299 LEI 322 LEI

Inel masiv Matiere sensuelle, Ag 925 cu zircon fatetat mov intens, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff - PRET PROMOTIONAL...

Inel masiv Insularia

355 LEI 393 LEI

Inel masiv Insularia, Ag 925 cu agat marmorat si biluta aur, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff - Pret Promotional. Bijuterie cinematica demna de decoruri spectaculoase de film, eveniment..

Inel masiv Fields of Greenies

454 LEI

Inel masiv Fields of Greenies, Ag 925 cu aventurin, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff...

Inel masiv Emergence

290 LEI 302 LEI

Inel masiv Emergence, Ag 925, Bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff...

Inel masiv Duchess

400 LEI 454 LEI

Inel masiv Duchess , Ag 925 cu 3 zirconium fatetate, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff. Bijuterie statement. Iti incoroneaza degetul, stilul, accentuandu-ti personalitatea si intensifica..

Inel masiv Carmina Nera

425 LEI 454 LEI

Inel masiv Carmina Nera, Ag 925 cu onyx negru, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff. Bijuterie elitista, compacta, uimitoare, traversata de mii de emotii traduse in culoare, adancime, volum..

Inel masiv Bella Storia

454 LEI

Inel masiv Bella Storia , Ag 925 cu aventurin, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff...

Inel masiv Autumn Glories

359 LEI 454 LEI

Inel masiv Autumn Glories, Ag 925 cu agat purple, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff. Metisaj inedit de argint, culoare si emotie pentru a-ti potenta aura personala...

Inel masiv Autumn Berries

227 LEI

Inel masiv Autumn Berries, Ag 925 cu carnelian mare , bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff - PRET PROMOTIONAL...

Inel masiv Augusta

495 LEI 504 LEI

Inel masiv Augusta, Ag 925 cu onix negru, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff. O poveste sui generic, intens creativa, cu un parfum vibrant de noblete old school. Iti sustine si motiveaza ..

Inel masiv Love Alloy

399 LEI 454 LEI

Inel masiv Love Alloy, Ag 925 cu agat marnorat, bijuterie lucrata exclusiv manual de Ibralhoff...

Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)