Pandantive

Simbolurile au ca rădăcină, în mare parte, credințele strămoșilor noștri și nevoia unor răspunsuri la întrebări ce au frământat din totdeauna omul. Pandantivele au jucat de-a lungul vremii rol de amuletă, talisman sau au confirmat poziția celui care l-a purtat în societate.

Pleiada de sensuri pe care o poate căpăta un pandantiv se apropie de infinit, astfel că fiecare stare a purtătorului poate fi ”trădată” de mesajul transmis de pandantivul pe care a ales să-l poarte.

Grid View:

Pandant MARE Ag925 masiv cu LABRADORIT natural prețios Myriad Scintillation

749 LEI

Pandant MARE statement,  profund adictiv,  profund meritoriu,  care literalmente iluminează și iradiază nuanțe infinite de strălucire și prețiozitate. ..

Pandant MARE Ag925 masiv cu carneol natural roșu Redd's

400 LEI

Bijuterie handmade intens expresivă,  extravagantă și masivă, ce-ți reinventează în permanență look-ul și ținutele, asigurându-ți totodată excelentul de vizibilitate. ..

Pandant MARE Ag925 masiv labradorit natural Magic Love

500 LEI

O poveste de dragoste condimentată cu prisosință cu magie, strălucire și prețiozitate.  Un tablou unic creat MANUAL cu infinită minuțiozitate,  o țesătură de argint nobil,  reprezenta..

Pandant MARE Ag925 masiv si accente de aur 14k cu LABRADORIT natural UNICAT, Fire Blossoms

699 LEI

Bijuterie statement absolut fenomenală,  cu străluciri patinate de foc hipogean, cu un aer definit old school Boho vintage excepțional, o piesă superbă , masivă , plină de stil și maturitate,&n..

Pandant Prime of Flower, filigran argint pur si Ag925 cu onix negru natural

155 LEI

Un pandant elegant, floral, fermecător  ce va adăuga o notă de rafinament discret ținutelor tale!..

Pandant Mare Lush Omen Ag925 masiv cu punct aur 14k și malahit natural MARE

599 LEI

O piesă antologică,  creație de orfevrarie de înaltă clasă, demnă de colecțiile pasionaților pur sânge. Pandant statement. ..

Pandant si cercei argint

155 LEI

..

Pandantiv Wise Trim

10 LEI

Pandantiv Wise Trim, Ag925 cu turcoaz, handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv Winsome Flirt

71 LEI

Pandantiv Winsome Flirt, Ag 925 cu 2 ametiste glossy, handmade&handcrafted by Ibralhoff.PRET PROMOTIONAL!..

Pandantiv Vivid Sparkles

66 LEI

Pandantiv Vivid Sparkles, Ag925 cu element Swarowski light blue, handmade & handcrafted by Ibralhoff Un pandantiv incantator, atat de soft si tonic totodata, pulsatie silvery light blue pe pielea ta,..

Pandantiv Vital Emphasis

96 LEI

Pandantiv Vital Emphasis, Ag 925 cu 2 ochi-de-tigru si lant Ag 925, handmade & handcrafted by Ibralhoff. Piesa senzuala, senzitiva, versatila, in nuante caleidoscopice, genereaza un inconfundabil fee..

Afişare 1 - 12 din 97 (9 pagini)