About Us

Bun venit

Prietenia si chimia dintre femeie si bijuterie este una veche si de substanta.


Atractia pentru odor, pentru giuvaericale, pentru frumusete in genere a fost dintotdeauna totala si instantanee.


Aceasta relatie particulara si de lunga durata intre om si bijuterie are in spate o istorie fascinanta. Oamenii au purtat bijuterii dintotdeauna fie din pura placere; fie pentru a-si etala un statut, un rang, distinctie, o anumita noblete; pentru a se singulariza intr-un context sau altul; pentru a-si dezvalui personalitatea si a lasa lucrurile de finete sa vorbeasca despre sine. In orice caz, legatura dintre om si bijuterie a fost mereu personala si pasionala; dar mai presus de toate afinitatea a fost sufleteasca, de compatibilitate intre giuvaer si purtatorul ei.


Creatiile ”Ibralhoff” sunt o reinterpretare a medievalului, a goticului, a clasicului si neoclasicului, a bizantinului in arta, dar si a motivelor artizanale traditionale.


Sunt creatii 100% romanesti, lucrate manual si manufacturate.


Sunt piese superbe, bijuterii demne de fete imperiale; bratari din aur si argint de inalta calitate pentru printi si preintese moderne; inele sigilate din metale nobile si pietre pretioase, colectii ce se adreseaza oricarui iubitor de frumos si satisfac toate gusturile.


Ibralhoff este un brand 100% romanesc si brailean, grefat pe istoria, folclorul si mitologiile orasului de-a lungul timpului, valorizandu-i stilurile si mostenirea culturala.


Asemenea bijuterii erau purtate in vremurile opulente de odinioara de boieri si nobili la banchete, petreceri, serate sau baluri princiare, cu prilejul vizitelor oficiale sau de curtoazie.


Fiecare bijuterie isi are radacinile intr-o taina si-o pulsatie interioara; in dragostea pentru arta si-n pasiunea pentru inovatie, in vointa de rigoare si dorinta de a infrumuseta tot ce atingem.


Intr-o bijuterie se investeste in primul rand o idee, o viziune, un filon complex de creativitate. Intr-o singura bijuterie se investeste timp, energie, materie, viziune si nu in ultimul rand, suflet. O parte din sufletul artistului este sublimata si transmisa posesorului bijuteriei. Emotia estetica e ceea ce o leaga de posesorul ei.


O bijuterie e mai mult decat un semn de distinctie.


Inainte de toate, o bijuterie innobileaza si infrumuseteaza.


Bijuteriile ”Ibralhoff” sunt si spun o poveste.